Falten...

La Cursa

La Cursa de muntanya de Riells del Fai és una iniciativa que neix de corredors, muntanyers i veïns de Bigues i Riells i voltants amb la intenció d'organitzar una cursa que mostri els espectaculars paisatges que formen els Cingles de Bertí i així donar a conèixer aquest esplèndid racó del Vallès Oriental.

Des del pintoresc poble de Riells, passant pel emblemàtic monestir de Sant Miquel del Fai i el seu impressionant salt d'aigua del riu Tenes, recorrerem part del GR5 i la seva aèria balconada d'espectaculars vistes que s'alça sobre el poble de Riells.

Hem creat un recorregut 100% muntanya així que, tret d'un parell d'inevitables kilòmetres de pista al principi i al final de la cursa, la resta transcorre per corriols que travessen frondosos boscos i s'enfilen i descendeixen per tècnics pedregars.

Es tracta d'una cursa de muntanya en la que pràcticament no trepitjarem asfalt i que té com a punt més elevat els 896 metres prop del Puigfred. Passat aquest punt i resseguint part del PR C-33 i del GR5 trobarem la Taula, excel.lent mirador del Montseny i la Vall del Congost.
Ja de baixada encararem el tècnic i revirat corriol del grau de Montmany per seguidament arribar al Santuari de Puiggraciós.

Ara ja només ens queda l'últim esforç abans de la baixada al poble i després de passar per la masia de Can Miquel, el que sens dubte és la pujada més dura de la cursa que ens portarà al cim amb el mateix nom que el santuari, el cim de Puiggraciós.


Estem segurs que serà una cursa i un recorregut que no oblidareu per la seva duresa però
també pel seu encant.


No hi podeu faltar!!!
Pròxima edició: 10 de Maig del 2015 (per confirmar)